bereikbaarheid

Onze campus ligt aan de rand van het stadscentrum van Brugge, vlakbij de Gentpoort en de Katelijnepoort. Leerlingen worden gestimuleerd om op een duurzame manier naar school te komen: te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

Te voet of fiets (of bromfiets)

Onze campus kan bereikt worden via de poort aan de Weidestraat of aan de Daverlostraat. Leerlingen die te voet komen kunnen de schoolpoort kiezen die voor hen vanaf hun woonplaats het best gesitueerd is. Met de fiets of bromfiets kom je enkel binnen langs de poort aan de Weidestraat. Er is een ruime overdekte stalling voorzien op het schooldomein zowel voor fietsen als bromfietsen.
Onze leerkrachten zijn gemachtigd opzichters. Zij zorgen voor de veiligheid aan de schoolpoorten bij het starten van de voor- en namiddag en als de lessen afgelopen zijn.

Openbaar vervoer

Het treinstation van Brugge ligt op minder dan 10 minuten fietsafstand. Neem je de trein, dan kan je je fiets veilig achterlaten bij de fietsenparking aan het station en van daaruit naar school fietsen.
Je kan ook de bus nemen (lijnen 4, 6 of 209). Bekijk hier het bussenplan van Brugge.

Auto

Lukt het niet met de fiets of met het openbaar vervoer, dan kunnen je ouders gebruik maken van de parkeerruimte langs de Weidestraat of de Daverlostraat. Er is ook een ruime parkeerplaats aan onze sporthal (Daverlostraat). Let op, de volledige zone rondom de school is een zone 30. 

bereikbaarheid