kennen & kunnen

"We dagen je uit om met eigen interesses en competenties aan de slag te gaan en zo stap voor stap meer te kennen en te kunnen."

Een stevige kennis is letterlijk de basis van elk leren, maar minstens zo belangrijk is het kunnen toepassen ervan. Instructiemomenten worden gevolgd door oefenmomenten. Heb je wat extra uitleg nodig of mag het voor jou net wat sneller gaan? Wij zorgen voor een traject op maat. Zo zorgen we er samen voor dat je de leerstof onder de knie krijgt en je je vooropgestelde doelen haalt.  

Vanuit thema’s en projecten onderzoeken we onze vijf domeinen: wetenschap en techniek, kunst en creatie, welzijn en maatschappij, economie en organisatie en talen en cultuur. Je ontdekt waar je interesses en talenten liggen en wordt hierin uitgedaagd.

We baseren ons op wetenschappelijk onderzoek naar goed en motiverend onderwijs. We selecteren de beste ingrediënten uit verschillende pedagogische methodes die de voorbije jaren hun kracht al bewezen hebben. Co-teaching, instructietijd gekoppeld aan oefentijd, projectwerk, keuzewerk, planning, feedback en evaluatie zijn hierbij de speerpunten.

wil je weten hoe we dit in de praktijk aanpakken?

kennen en kunnen